قیمت میلگرد
قیمت میلگرد در بازار کدام است
راهنمای خرید میلگرد، مقایسه کیفیت میلگردها، قیمت روز میلگرد در بازار، نوع میلگرد مصرفی در ساختمانها، بهترین کارخانه میلگرد، قیمت میلگرد اصفهان، میلگرد میانه، لیست کارخانههای تولید میلگرد
به دنبال خرید میلگرد هستید و میخواهید محصولی باکیفیت و درعینحال با قیمت مناسب پیدا کنید. در جای مناسبی قرار گرفتهاید. همین حالا با آهنآلات شکوهیان تماس بگیرید تا قیمت میلگرد موردنیاز شما را با قیمت کف بازار در اختیارتان قرار دهیم.
تلفن: 09033090049
اما اگر فقط به دنبال کسب اطاعات بیشتر در مورد مقایسه کیفیت میلگردها بودهاید ادامه مطلب را بخوانید. در این نوشته در مورد نوع میلگرد مصرفی در ساختمانها بهطور مفصل صحبت میکنیم.
درصورتیکه ترجیح میدهید قیمت روز میلگرد در بازار را هرروز چک کنید، میتوانید از طریق همین سایت، کانال تلگرام و صفحه اینستاگرامی اقدام نمایید.
وقتی اطلاعات خود را در مورد میلگرد افزایش بدهید بهراحتی در مورد اینکه قیمت میلگرد در بازار کدام است نظر خواهید داد.
تیتر مطالب:
- میلگرد چیست؟
- انواع میلگرد کدام است؟
- روشهای ساخت میلگرد
- کاربردهای میلگرد
- کارخانههای تولیدکننده میلگرد
میلگرد چیست؟
به مقاطع فلزی (عموماً فولادی) با سطح مقطع دایرهای توپر در طول مشخص را میلگرد میگویند. میلگرد یا میلگرد یا میلهگرد یا در اصطلاح بازاری گِرد، در قطر و طولهای مختلف برای مصارف گوناگون تولید میشود.
انواع میلگرد کدام اند؟
بر اساس اینکه بخواهند از میلگردها در کجا و برای چهکاری استفاده کنند، میلگردها را در انواع مختلف و با استانداردهای متفاوت میسازند. انواع میلگرد را میتوان بر اساس شکل ظاهر، بر اساس استاندارد ساخت، بر اساس جنس و محل کاربرد به دستههای مختلفی تقسیم کرد.
قبل از اینکه بخواهیم در مورد انواع میلگرد صحبت کنیم باید در مورد ویژگیهای مهم میلگردها چیزهایی بدانیم. میلگردها نیز مثل بسیاری از مقاطع فلزی دیگر دارای مشخصات مکانیکی و شیمیایی مختلفی هستند که به عوامل مختلفی بستگی دارند.
مشخصات میلگردها:
شامل ویژگیهای مکانیکی و شیمیایی مثل استحکام تسلیم، استحکام کششی، ازدیاد طول، مقاومت برشی، مقاومت خمش، عناصر و فلزات تشکیلدهنده آلیاژ میلگرد، قابلیت جوشپذیری، قابلیت برشکاری، قابلیت انعطافپذیری، ضدزنگ بودن، مغناطیسی بودن یا نبودن و … است. ویژگیهای میلگرد مشخص میکند که از آن در چه مواردی میتوان استفاده کرد.
همچنین میلگردها را در طول و ضخامت (قطر) متنوع و استاندارد تولید میکنند؛ در فولاد نورد که این مشخصات ابعادی و وزنی در تعیین قیمت میلگرد تأثیر دارد.
بهطورکلی میلگرد یا آجدار است و یا بدون آج.
به برجستگیهای از جنس میلگرد که بر روی سطح آن با اشکال و ترکیب مشخص قرار میگیرد، آج میگویند. میلگردهای آجدار نیز در چند نوع ساخته میشوند که برحسب ویژگیهایشان، قیمت متفاوتی دارند.
میلگرد ساده: میلهای فلزی با سطحی صاف و ساده است. این میلگرد مشخصاتی فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی دارد که آن را برای مصارف مختلف مناسب میسازد. در بازار میلگرد ساده را با نام میلگرد کلاس A1 نیز میشناسند.
مشخصات میلگرد ساده بدون آج: تنش جاری 2300، تنش گسیختگی 3800 و تغییر شکل نسبی 25 درصد. دارای قابلیت بالا برای جوشکاری، ماشینکاری و عملیات آهنگری
میلگرد آجدار: میلگردهایی که در سطح آنها آجهایی با شکلهای مختلف وجود دارد، میلگرد آجدار میگویند.
میلگردهای آجدار در سه کلاس A2,A3,A4 تولید میشوند.
میلگرد آجدار نوع A2: از نظر سختی به آن میلگرد نیمه نرم یا نیمهخشک میگویند. آجهای ساده و فنری شکل در سطح آن قرار دارد.
ویژگیهای میلگرد نوع A2: تنش جاری 3000، تنش گسیختگی 5000، تغییر شکل نسبی 19 درصد با قابلیت ساختمانی و خاموت زنی بسیار خوب است. بهتر است از این میلگرد برای جوشکاری استفاده نشود
میلگرد آجدار نوع A3: آجهای این میلگرد بهصورت جناقی است. میلگرد سخت نیز به آن میگویند.
مشخصات میلگرد نوع A3: تنش جاری 4000، تنش گسیختگی 6000، تغییر شکل نسبی 14 درصد است. برای جوشکاری اصلاً مناسب نیست و انعطافپذیری پایین دارد.
میلگرد آجدار نوع A4: شکل آجهای این نوع میلگرد پیچیده و مرکب است. آجها دوکی شکل بوده و جنس میلگرد سخت و خشک است. استاندارهای مختلفی از این نوع تولید میشود.
اما میلگردها در جنسهای مختلفی ساخته میشوند. مثلاً برای مواقعی که نیاز به میلگردی با مقاومت به خوردگی بالایی هست، به میلگردهای ضدزنگ نیاز است بنابراین میلگردهایی از جنس استیل ضدزنگ میسازند تا در برای اکسیژن و رطوبت مقاوم بوده و دچار اکسیداسیون و خوردگی نشود.
انواع میلگرد از نظر جنس سازنده:
- میلگرد گالوانیزه
- میلگرد فایبرگلاس
- میلگرد استیل
- میلگرد اروپایی
- میلگرد اپوکسی
- میلگرد مسی
- میلگرد آلومینیوم
روش ساخت میلگرد
دو روش اصلی برای ساخت میلگرد وجود دارد.
- تولید میلگرد به روش آلیاژی
- تولید میلگرد به روش ترمکس
در روش آلیاژی که از نظر کیفیت بهتر است و کاربرد بیشتری نیز دارد، به آلیاژ فولاد مصرفی فروآلیاژهایی اضافه می شود تا به کیفیت مناسب از نظر خواص شیمیایی و مکانیکی برسد. از این آلیاژ شمش فولادی میسازند و شمشهای تولیدشده را برای ساخت میلگرد وارد فرایند نوردکاری میکنند. روش نورد دو مدل دارد. نورد سرد و نورد گرم. در نوردکاری گرم شمش فولادی را وارد کوره کرده تا در دمای بالا ذوب و خمیری شود. سپس با کمک غلتکهای مختلف بر طول شمش اضافهشده و ضخامت آن کم میشود. غلتک کاری در چند مرحله ادامه مییابد و با کشیدن و ماشینکاری درنهایت پروفیل و یا محصول موردنظر تبدیل شده و در اندازه مورد نظر برش میخورد؛ و در دمای اتاق به آرامی سرد شده و در نهایت بستهبندی و روانه بازار میشود.
در روش ترمکس که قیمت کمتری نسبت به میلگردهای روش آلیاژی دارد از فولادی با کلاس آنالایز پایینتر برای تولید میلگرد استفاده میشود؛ بنابراین برای اینکه میلگرد به مقاومت بالا برسد به این صورت عمل میکنند: وقتی میلگرد در فرایند نورد گرم تولید شد و درحالیکه هنوز دمای بالایی دارد، آن را از درون لولههای آب عبور میدهند تا بهسرعت سرد شود. این خنگ شدن ناگهانی باعث میشود تا سطح میلگرد سخت شده و مقاومت آن تا عمق مشخصی افزایش یابد؛ اما در این روش عمق و مغز میلگرد مقاومت و استحکام بالایی نداشته باشد.
کاربرد میلگرد
از مهمترین کاربردهای میلگرد، استفاده از آن برای تقویت مقاومت و استحکام بتن است. میلگردها در اشکال مختلف ساخته میشوند و در قسمتهای مختلف ساختمان بهخصوص ساختمانهای بتنی استفاده میشوند؛ اما از میلگردها در کارهای غیر ساختمانی هم استفاده میشود. کاربرد میلگردها در صنایع مختلف نشاندهنده اهمیت این محصول است.
- در ساختمانسازی و برای مقاوم کردن بتن به عنوان آرماتور استفاده میشود
- برای تولید تیرچهبلوک استفاده میشود
- برای تولید انواع میلگرد راستا، خاموت، سنجاقک، خرک، رکابی، ادکا
- برای ساخت خرپا، سیمخاردار، سیم بکسل
- برای ساخت توری فلزی
- برای ساخت میخ و پیچ فلزی
- برای ساخت فنر
- تولید فولادهای تبدیلی و خوشتراش
کارخانههای سازنده میلگرد
در داخل و خارج از کشور کارخانهها و تولیدکنندگان زیادی هستند که میلگرد تولید میکنند. با اینکه برای ساخت میلگرد استانداردهای جهانی و بینالمللی مشخصی وجود دارد، اما کارخانهها در سطوح پایینتر بر اساس استانداردهای جهانی و مرجع، میلگردهایی تولید میکنند که ممکن است تفاوتهای جزئی باهم داشته باشند. کارخانههایی که محصولاتشان به استانداردهای جهانی، ملی و بینالمللی نزدیکتر باشد، اعتبار بالاتری داشته و فروش بالاتری نیز دارند.
در اینجا تعدادی از کارخانههای مطرح داخلی که تولیدکننده انواع میلگرد هستند را معرفی میکنیم.
- کارخانه ذوبآهن اصفهان
- کارخانه فولاد قزوین
- کارخانه کاوه تیکمه داش
- کارخانه فولاد خراسان
- کارخانه آناهیتا گیلان
- کارخانه شاهین بناب
- کارخانه فولاد میانه
- و…
با توجه به مطالب فوق متوجه میشویم که برای انتخاب میلگرد خوب و برچسب قیمت میلگرد در بازار، باید چند فاکتور را در نظر گرفت و بر اساس آنها بهترین میلگرد را انتخاب کرد.
بهترین میلگرد با توجه به شرایط مختلف ممکن است متفاوت باشد. مثلاً برای ساختمانسازی در یک منطقه زلزلهخیز ممکن است میلگرد اروپایی مناسب باشد درحالیکه در یک منطقه اسیدی همان میلگرد گزینه خوبی نباشد.
پس اگر به دنبال راهنمای خرید میلگرد هستید، با مقایسه انواع میلگرد، شناخت خصوصیات آنها، اطلاع از قیمتها و سنجش شرایط محیطی کار و مورد کاربرد و استفاده میتواند به شما در انتخاب مناسب و درست کمک کند.
اگر در این موردنیاز به مشاوره دارید با این شماره تماس بگیرید 09033090049